EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
The Medium, the Mystic and the Physicist

: The Medium, the Mystic and the Physicist

Kiadás:

London, 1974

Kiadó:

Turnstone Books

Kategóriák:

Okkultizmus Angol nyelv

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Nem mindenki tudja, hogy az utóbbi évtizedekben a parapszichológia művelői - akik nemegyszer igazi tudományos fokozattal bíró személyek - számos kísérletet végeztek paraképességű személyekkel. Ezek természete olyan, hogy nem mindig ismételhetők meg, illetve nem ugyanolyan eredményt szolgáltatnak az egyes ismétlésekkor. A kísérleteknél sok függ a paraképességű egyén lelkiállapotától, a külső körülményektől és sok egyébtől. Ilyen vizsgálatokat végezett Lawrence LeShan professzor is, az Egyesült Államokban; nem szégyellte felvállalni a parakutatás témakörét. Több különleges személy került hosszabb-rövidebb időre a laboratóriumába, akik közül a kutató erről szóló könyvében a legtöbbet Eileen Garrett asszonnyal foglalkozik." Nemere István

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!