EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Túl a halálon. A nem ismert tartomány a halál és a halálon túli élet elméleti és gyakorlati kérdései

: Túl a halálon. A nem ismert tartomány a halál és a halálon túli élet elméleti és gyakorlati kérdései

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963829020x

tartalom:

˝Ez a könyv azt a kutatást írja le, amelynek során azt próbáltam feltárni, hogy mit gondolt az ember, a legkorábbi időktől napjainkig, az élet legnagyobb rejtélyéről: a halálról. Shakespeare jogosan nevezte a halált nem ismert tartománynak, mert bár embermilliók távoztak oda, testben senki nem tért vissza, hogy híreket hozhasson róla, mint például Marco Polo a távoli Kínáról vagy Kolumbusz az Atlanti-óceánon túli, titokzatos földekről. A céltudatos kutatás Shakespeare kora óta némi fényt vetett az ősi rejtélyre. Ma már akadnak olyan utazók, akik visszatértek a halálon túlról: megpillantották a túlvilágot, és elmondták. hogy ott mit láttak, hallottak és éreztek. A kutatók gyűjtik az ilyen tapasztalatok beszámolóit. Ráadásul bizonyos utazók, bár átlépték a vissza nem térés határmezsgyéjét, képesek onnan üzeneteket küldeni, és így tudatnak velünk valamit post mortem úticélunkról. Az okkult kutatói már körülbelül egy évszázada vizsgálják és elemzik ezeket a tanúbizonyságokat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!