SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei

: Az ártatlan

Kiadás:

Budapest, 1901

Kiadó:

Pallas Részvénytársaság Nyomdája

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

182 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

„Odamenni a bíró elé és megmondani neki: Büntettet követtem el. A szegény teremtés nem halt volna meg, ha én meg nem ölöm. Én, Hermil Tuilio, én magam öltem meg. Előre megfontoltam a gyilkosságot, a házamban. Teljesen világos öntudattal, pontosan végeztem el, a legnagyobb biztonsággal. Azután a titkommal továbbéltem otthonomban egy teljes évig, egészen máig. Ma van az évfordulója. Itt vagyok a kezei között. Hallgasson meg. «ítéljen el». Elmehetek-e a biró elé, beszélhetek-e igy? Nem birok és nem akarok. Nincs semmi közöm az emberi igazságszolgáltatáshoz. Nincs földi törvényszék, mely engem elitélhetne. És mégis be kell vádolnom magamat, meg kell gyónnom. Kell, hogy felfedjem a titkomat valakinek. De kinek?”

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!