SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Feketefülű fehér Bim

: Feketefülű fehér Bim

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631140296

tartalom:

Feketefülű fehér Bimmel esetlenül kedves kutyakölyök korában ismerkednek meg Trojepolszkij Állami Díjjal kitüntetett regényének olvasói. Bim gazdája, az öregedő, beteges és már bölcs újságíró nemcsak a vadászat, hanem az élet dolgaiban is szeretné eligazítani négylábú barátját - változó sikerrel. Az események békés menetét váratlan tragikus fordulat zavarja meg. A gazda kórházba kerül, Bim pedig kétségbeesett szívóssággal a keresésére indul. Közben megismerkedik a környező világgal, emberekkel, akik becézgetik, vigasztalják, védelmezik, etetik vagy elkergetik, becsapják, megrugdalják, és végül sintérkézre adják. Trojepolszkijtól távol áll a kutyaregények szokott érzelgőssége. Bimet azért sajnáljuk, mert becsületes, rokonszenves és főleg rászoruló embernek hiányzik, pusztulása emberi érzéseket tett - ha egy időre is - céltalanná, fölöslegessé. Ezeket az érzelmeket akarta regényével felkelteni Gavriil Trojepolszkij.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!