SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Két jó barát

: Két jó barát

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

80 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Turgenyev úgy mesél hőseiről, mint hozzá közelálló emberekről, keblükből kiragadja szenvedélyes érzelmeiket, és gyengéd részvéttel, reszkető aggodalommal kíséri nyomon sorsukat: együtt szenved és örül az általa teremtett alakokkal, és őt magát is elbűvöli az a költői környezet, amelybe oly szívesen helyezi őket. És elragadtatása ragályos: az olvasó rokonszenvét is azonnal megnyeri, gondolatait és érzéseit már az első oldalon lebilincseli, elbeszélésével arra kényszeríti, hogy átélje és átérezze azokat a pillanatokat, amelyekben Turgenyev alakjai megjelennek előtte. És még jóval később is, az olvasó rég elfelejthette a történet menetét, az események részleteinek összefüggését, az egyes szereplők és helyzetek jellemzését, sőt elfelejthette az egész olvasmányt - mégis emlékezetes és kedves marad neki az elven és üdítő benyomás, amely az elbeszélés olvasásakor keletkezett benne.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!