TÖRTÉNELEM / Oroszország története kategória termékei
Húsz levél egy jóbaráthoz

: Húsz levél egy jóbaráthoz

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1967

Kiadó:

Pilvax Publishing

Kategóriák:

Oroszország története Szovjetunió Életrajz Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

249 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝HÚSZ LEVÉL EGY JÓ BARÁTHOZ - SZTALIN LEÁNYANAK VILÁGSZENZÁCIÓT KELTETT KÖNYVE ELSŐIZBEN MAGYAR NYELVEN! "A leveleket 1963 nyarán írtam a Zsukovka nevű faluban, Moszkva közelében. Megírásuk harmincöt napot vett igénybe. A szabad levél formája lehetővé tette számomra, hogy tökéletesen őszinte legyek. Az hiszem, bizonyos értelemben véve, tanúvallomást teszek. Akkor, amikor a könyvet írtan föl sem merült bennem, hogy egyszer megjelenhet. Most, hogy módomban van megjelentetni, változtatás nélkül hagyom, jóllehet azóta eltelt négy esztendő és én távol vagyok Oroszországtól. A szükséges javításoktól és jegyzetektől eltekintve az írás megmaradt ugyanolyannak, mint amikor moszkvai barátaim elolvasták. Szeretném, ha az olvasó azt érezné, hogy ezek a levelek őhozzá szólnak." (Svetlana Allilujeva)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!