ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A csecsemőtáplálás

, : A csecsemőtáplálás

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A gyakorló orvos könyvtára

Terjedelem:

274 p., kih. tbl.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Az általános gyakorlatban működő orvos, de különösen a csecsemő-tanácsadást vezető falusi körzeti orvos munkájának egyik kényes területe a csecsemőellátás, ezen belül pedig a csecsemőtáplálás irányítása. Az országban sok helyen tartottunk továbbképző előadást. A témaválasztás megbeszélése során a részt vevő gyakorló orvosok legtöbbször a csecsemőtáplálás kérdéseit kívánták megtárgyalni, sőt még a gyermek-szakorvosok továbbképzése keretében is gyakran felvetődik ez a problémakör.[...] Aki a csecsemőtáplálás területén "szabályokban" gondolkodik, az valóban könnyen zavarba jön, ha azt tapasztalja, hogy a gyermekgyógyászat vezető szakemberei egymástól - látszólag - eltérő módszereket ajánlanak és alkalmaznak. Ugyanebből a hibás megítélésből származik az a panasz is, hogy hiányzik a csecsemőtáplálás egységes hazai rendszere...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!