ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A gyógyító nevelés rendszere

: A gyógyító nevelés rendszere

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Kókai Lajos könyvkereskedése

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

82 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Vértes O. József (Törökszentmiklós, 1881 - Budapest, 1953): pszichológus és magyar-német szakos középiskolai tanár, c. rk. egyetemi tanár. Szakmai-tudományos tevékenysége a Ranschburg-laboratóriumban kezdődött, ahol összehasonlító emlékezetvizsgálatokat végzett különböző típusú fogyatékosokkal. Kiemelkedőek "milieulélektani" vizsgálatai is, és hasonlóan maradandóak gyógyító pedagógiai elméleti és rendszertani megállapításai. Intézetszervező tevékenysége azért különösen jelentős, mert világelsőként új típusú gyógypedagógiai intézményt alkotott. Szintén elsőként dolgozott ki (1911-ben) tervezetet gyógypedagógiai középiskolai tanárképző intézet felállítására. Értékesek kéziratos formában fennmaradt összefoglaló gyógyító pedagógiai-pszichológiai írásai is."

leírás:

Felvágatlan példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!