ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Autoimmun betegségek

Autoimmun betegségek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Terjedelem:

434 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A könyv szerkesztője és egyik szerzője, Petrányi Gyula, több mint 25 éve foglalkozik a reumás ,,collagen”, illetve „autoimmun” betegségek pathogenesisének felderítésével, diagnosztikájának és gyógyításának eredményes fejlesztésével. Annak ellenére, hogy e betegségek kórszármazását ma nem ismerjük, az utóbbi években összegyűlt hatalmas ismeretanyag egyértelműen bizonyítja, hogy az immunapparátus bonyolult működésének elsőrendű feladata nem a fertőző betegségek elleni védekezés, hanem az egyén unikum antigen struktúrája feletti őrködés. Egyre több, eddig ismeretlen eredetű betegségben lehet kimutatni, hogy a kórkép létrejöttében az autoimmun reakciók jelentősek.
A kötete problémakörről ad elméleti, pathogenetikai tájékoztatást és fontos gyakorlati eligazítást a jobb gyógyítás érdekében.
 

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!