ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Az urológia válogatott fejezetei (diagnosztika)

Az urológia válogatott fejezetei (diagnosztika)

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Medicina Könyvkiadó könyvei

Sorozat:

Gyakorló Orvos Könyvtára

Terjedelem:

212 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632409604

tartalom:

"Könyvünk „Az urológia válogatott fejezetei” című sorozat harmadik kötete. Ebben a kötetben igyekeztünk sűríteni azokat az ismereteket, melyek manapság az urológiai diagnosztikában hiányolhatók. Az egyes fejezetek elsősorban nem a diagnosztika technikai kérdéseit fejtegetik, bár a legszükségesebb mennyiségben ezek is szerepelnek, hanem általános vizsgálódási elvekre hívják fel az olvasók figyelmét. Szerepelnek ez okból a hagyományos, de ritkábban használatos vizsgálómódszerek is. A korszerű vizsgálóeljárások közül igyekszünk megismertetni azokat is, melyek ma még nem minden egészségügyi intézmény számára érhetők el. Szeretnénk remélni, hogy az újabb diagnosztikai apparátusoknak (képerősítős filmfelvétel, angingráfia, ultrahang, gamma-kamerás vizsgálat, komputertomográfia) az elterjedésével csökken az intraoperatívan diagnosztizálható esetek aránya. Nagyobb biztonsága lesz ezek révén annak az orvosnak, aki műtéte előtt pontosan megtervezheti a tennivalót. Végső soron ebből a gyógyulni kívánó betegnek lesz haszna.
Könyvünket e gondolatokkal kívánjuk útjára bocsátani."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!