ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Echokardiográfia

: Echokardiográfia

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Terjedelem:

258 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632417178

tartalom:

˝Az Echokardiográfia első kiadása óta közel tíz év telt el. Az 1978-ban megjelent könyv az M-mód technikát tartalmazta. Ma már az echokardiográfia három módszer: az M-mód, a 2-dimenziós és a Doppler-echokardiográfia együttese. A könyv célja megismertetni az olvasót az echokardiográfia legújabb diagnosztikus lehetőségeivel. Részletesen foglalkozik a 2-dimenziós- és a Doppler-echokardiográfia módszereivel, a szisztolés és diasztolés kamrafunkció értékelésével, az intrakardiális nyomásmérés lehetőségeivel, a felnőttkori szerzett és veleszületett szívbetegségek diagnosztikájával.
A könyv a mintegy 30000 saját vizsgálat tapasztalataiból és bőséges irodalmi ismeretanyagból táplálkozik. A módszer elsajátítását többek kőzött a kb. 200 ábra és a kőzet 300 irodalmi idézet közreadásával segíti elő. Segítséget kíván nyújtani a kardiológusoknak, szívsebészeknek, belgyógyászoknak és az orvostanhallgatóknak, azoknak, akik a módszert aktívan művelik, vagy szándékoznak művelni, és azoknak is, akik az echokardiográfiás vizsgálatok eredményét, leleteit munkájuk során, betegeik érdekében felhasználják.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!