ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Gyermekbetegségek a-z. Tünetek és gyógymódok

: Gyermekbetegségek a-z. Tünetek és gyógymódok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

317 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637970185

tartalom:

"Meglepően kevés olyan, szülők számára íródott könyv jelent meg eddig, amely kizárólag gyermekbetegségekkel foglalkozik. Számos gyermekápolási könyvben van ugyan gyermekkori panaszokkal foglalkozó fejezet, de olyan csak elvétve akad, amelyik a témát a felnőtt betegségekről szóló irodalomban megszokott részletességgel, alapos magyarázatokkal és útmutatással dolgozná fel. Ezt a hiányt igyekszik pótolni e könyv. A mű középpontjában a gyermekbetegségek betűrendes ismertetése áll. Mondandómat igyekeztem közérthetően, a laikus szülő számára elfogadhatóan - ezért óhatatlanul leegyszerűsítve - ismertetni. Világos, gyakorlati útmutatónak szántam: lépésről lépésre taglalom, hogy egyes helyzetekben mit tanácsos tenni. Külön felhívom a figyelmet a gyors intézkedés szerepére minden olyan esetben, amikor az idő fontos tényező, amikor azonnal orvost vagy mentőt kell hívni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!