ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Gyermekgyógyászat

: Gyermekgyógyászat

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

591 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632413652

tartalom:

"[...] tankönyvem "integrált" jellegű, azaz épít arra, hogy a hallgatók más tárgyak keretében azokat az alapokat elsajátították, amelyek ismerete, adott esetben felfrissítése nélkülözhetetlen a gyermekgyógyászati felkészüléséhez, sőt az eredményes vizsgához is, noha a szóban forgó ismeretanyag a jelen tankönyv két fedele között esetleg meg sem található. Ilyen okból kellett lemondanom arról, hogy az egyes kórképeket olyan széles patofiziológiai alapon tárgyaljam, mint ahogy szerettem volna, csupán utalásszerű rövidséggel foglalkozom immunbiológiai, epidemológiai, mikrobiológiai kérdésekkel, sőt a gyermekgyógyászatban annyira különlegesen fontos folyadék-elektorlit háztartás tárgyalása terén is számítottam arra, hogy a hallgatók erre vonatkozó lapismereteket más tárgyak keretében már elsajátították. [...] Ugyanakkor helyet kaptak olyan fontos fejlemények, mint az anyatejes táplálás, az anya-gyermek kapcsolat egészen új aspektusai, a per os rehidrációs kezelés, a neonatológia számos új tünetegyüttese, az újabban nagyobb jelentőségre szert tett fertőző kórokozók által előidézet betegségek, a malignomák kezelésének újabb lehetőségei, a kora gyermekkori pszichoszindróma stb."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!