ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Rendőrorvosi tudományos ülések... Cikkgyűjtemény

Rendőrorvosi tudományos ülések... Cikkgyűjtemény

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Belügyminisztérium Tanulmányi és Kiképzési Csoportfőnökség

Kategóriák:

Orvostudomány Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Cikkgyűjteményünk az eddig megtartott három rendőrorvosi tudományos ülés anyagát foglalja magában. 1964-től kezdve a Belügyminisztérium minden évben megrendezte az orvosszak-értői munkát végző rendőrorvosok tudományos konferenciáját. E tudományos ülések megrendezésének alapfeltétele volt a bűnügyi rendőrorvos-szakértők hálózatának kiépítése. A bűnügyi orvosi tevékenységük kezdete az 1950-es évek elejére esik, amikor már halottszemléket tartottak, boncoltak, ittasságot vizsgáltak, élő személyek vizsgálata alapján látleleteket készítettek Budapesten és az ország egész területén. Kifejezetten orvosszakértői munka azonban csak egyes megyékben folyt, azokban is csekély számban, rendszertelenül, a gyógyítás mellett mellékfeladatként. Később biztosították a rendőrorvosi munka elvégzéséhez szükséges orvosi létszámot, megteremtették az orvosok rendszeres képzését és továbbképzésének elméleti és gyakorlati lehetőségét, s az orvosi rendelőhálózat kiépítését.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!