ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Sportélettan

: Sportélettan

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Pedagógia Sport Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

280 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

963253218x

tartalom:

"Tíz éve nem jelent meg hazánkban Sportélettan tankönyv. Dr. Frenkl Róbert könyve azonban nemcsak ezért újszerű és hiánypótló. Első ízben olvashatunk olyan élettan tankönyvet, amelyben a hagyományos és az új ismereteket a fizikai aktivitás, a sport nézőpontjából tárgyalja a szerző. Ezúttal nem különülnek cl az élettani és a sportélettani ismeretek, hanem mintegy az élettan sportos szemléletű felfogásával találkozunk. A könyv további sajátossága, hogy a sport érdeklődését régóta kiváltó fejezetek mellett - keringés, légzés, izomzat - részletesen foglalkozik a pihenést, a regenerációt szolgáló folyamatokkal. Ez és a könyv korszerű, szabályozásközpontú szemlélete egyaránt megfelel az alaptudomány és az alkalmazott terület, a sport követelményeinek. Az elmúlt tíz év az élettanban és a sportban, valamint a tudományos eredmények sportbeli alkalmazásában is, különösen nagy fejlődést hozott. Lépéstartásunkat kívánja segíteni az új Sportélettan tankönyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!