TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Életre szóló ajándék. Hogyan szeressük gyermekünket?

: Életre szóló ajándék. Hogyan szeressük gyermekünket?

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Harmat

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

132 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637954546

tartalom:

"A pszichiáter szerző, aki maga is négy gyermek édesapja, átfogó képet ad a gyermeknevelés alapkérdéseiről. Könyvében rávilágít arra, hogy a gyermekünkkel való jó kapcsolat alapja a feltétel nélküli szeretet és elfogadás. Gyakorlati tanácsokat ad, miként éreztethető ez a gyermekkel, aki ennek az érzésnek a birtokában képes igazán érett emberré fejlődni. Saját gyermekeivel átélt élményeit, valamint tanácsadói munkája során szerzett tapasztalatait olvasmányos formában osztja meg az olvasóval. Könyvét - mely immár negyedik kiadásban jelenik meg - mély humánuma és keresztény életszemlélete hatja át. Dr. Pálhegyi Ferenc, pszichológus, egyetemi tanár: "A családi nevelés nálunk gyakorlatilag megszűnt, a gyerekek az óvodában, az iskolában, az utcán és a televízió előtt ülve 'nevelődnek'. Néha még csak nem is érezzük, hogy gyerekeink nevelése a mi feladatunk lenne. Ezért nagy szükség volt arra, hogy Ross Campbell könyve magyarul is napvilágot lásson. Szerzőjétől megtanulhatjuk, hogyan lehet a gyermekeket nemcsak szeretni, hanem jól szeretni, sőt szeretettel fegyelmezni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!