TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Mit tud a gyerek? Játékos képességvizsgálatok

: Mit tud a gyerek? Játékos képességvizsgálatok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635306741

tartalom:

˝A szülők tőlem azt kérdezik meg a leggyakrabban, hogy mivel segíthetnék elő gyerekük fejlődését. Azt pedig, hogy egyáltalán mire képes a gyerek, és hogy hogyan lehet belőle kihozni a maximumot, csak úgy tudjuk megállapítani, ha folyamatosan figyeljük és megértjük őt. Mindannyiunk leghőbb vágya, hogy a lehető legsikeresebb gyerekké neveljük a sajátunkat. Ehhez az kell, hogy bízzunk a gyerek képességeiben. Azért írtam ezt a könyvet, hogy segítsek a gyerek készségeinek és tehetségének vizsgálatában, és hogy elmondjam: milyen otthoni környezetet kell teremtenünk ahhoz, hogy ezek a készségek kibontakozhassanak. Az egész könyvön át újra és újra hangsúlyozom, hogy a gyerekhez kell alkalmazkodnunk, semmit sem szabad ráerőltetnünk. A könyv célja, hogy sok örömünket leljük a gyerekünkben, és hogy közelebb kerüljünk hozzá, mint azt valaha is reméltük. Erre irányulnak a leírt közös tevékenységek és gyakorlatok. Abban is segít a könyv, hogy olyannak lássuk a gyerekünket, amilyen az valójában. Ha nem reálisak az elképzeléseink a gyerek képességeiről, azzal sok boldogtalanságot okozhatunk. Ha viszont fel tudjuk mérni valódi képességeit, és ezekhez igazítjuk az elvárásainkat, ezeknek megfelelően segítünk neki, akkor a legjobb erőforrássá válhatunk, amiből csak meríthet egy gyerek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!