TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Az anyaság pszichológiája

: Az anyaság pszichológiája

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológiai műhely

Terjedelem:

201 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630569817

tartalom:

"A szerző kilenc tanulmányban az anyaszerep elsajátításának, az anya-gyermek viszony kezdeti szakaszának pszichológiájával foglalkozik a pszichoterapeuta tapasztalataival, módszereivel. A nemi identitás kialakulása, az anyaság harmonikus fogadása és az általa okozott kezdeti pszichés zavarok leírása után a szerző sajátos módszerének klinikai alkalmazását ismerjük meg különböző aspektusokból. Ez a kathexis pszichoterápia, mely a magzat méhen belüli optimális fejlődését célozza és eredményezi a klinikai tapasztalatok szerint. Végezetül egy enyhébb anomália, a koraszülés pszichoterápiai vetületét, majd a Down-szindrómásokét feltárva egészül ki a kötet anyaga. A tanulmányok a szakirodalom elmélyült ismeretével és kutatói szelekciójával hozzájárulhatnak a szakmai szempontból érdeklődők tájékozódásához és a kérdéskör olvasói látókörének bővítéséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!