TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Klinikai gyermekpszichológiai tanulmányok

Klinikai gyermekpszichológiai tanulmányok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630546795

tartalom:

"A kötet tanulmányai a gyermekpszichiátria egy szélesebb gyakorlatáról s e gyakorlat elméleti hátteréről adnak hírt a valódi hírhozás izgalmával és érdekességével. A hazai pszichológia tilalmas korszaka az ötvenes években és ezen belül a freudista töltésű elmélet és gyakorlat háttérbe szorítása az oka annak, hogy a jelen kötet egyike az első olyan műveknek, melyek Freud nyomán és az azóta továbbfejlődött és más irányzatokkal gazdagodott elmélet alapján vizsgálják tárgyukat, diagnosztizálják és gyógyítják a betegségeket. A tanulmányok stílusa-szerkezete változatos, szerzőik generációs helye, illetve a téma vizsgálatának eltérő metodikája miatt. Elgondolkodtató, megrázó és nemegyszer katarzist kelt a szomatikusan- pszichésen szenvedő gyerekek gyógyításáért folytatott küzdelem, mely a kötet tanulmányaiban szinte egységesen tükröződik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!