ANTIK-VARIA / Sajtó kategória termékei
Magyarországi médiumok a közvélemény tükrében

Magyarországi médiumok a közvélemény tükrében

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Országos Rádió és Televízió Testület

Kategóriák:

Sajtó Statisztika Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

195 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630095149

tartalom:

A Magyar Tudományos Akadémiának az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalom- és Neveléslélektani Tanszéke mellett működő Kommunikációelméleti Kutatócsoportja az Országos Rádió és Televízió Testület megbízásából vizsgálatot végzett a hazai médiaviszonyoknak a közönség vonatkozásában feltett aktuális kérdéseiről: - hogyan válogatnak a nézők és hallgatók a többszörösére duzzadt televíziós és rádiós kínálatból, milyen média-fogyasztói típusok léteznek, és az egyes típusok jellemzői miképpen függenek össze szocio-kulturális sajátosságokkal? - hogyan vélekednek az emberek a közszolgálati és a kereskedelmi médiumokról, mit várnak az egyiktől és mit a másiktól, egyáltalán létezik-e koherens közvélemény a közszolgálatiságról? - mit tudnak, illetve mit gondolnak az állampolgárok a magyarországi duális médiarendszerről, a tömegkommunikációs eszközök hazai (törvényi) szabályozásáról, az elektronikus műsorszolgáltatók működését felügyelő ORTT működéséről, tevékenységéről?

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!