TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Ő a Soros!

: Ő a Soros!

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Ab Ovo

Kategóriák:

Politika Közgazdaság Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

félvászon

ISBN:

9637853251

tartalom:

˝Állam nélküli államférfi? Áruló kozmopolita? Írni-olvasni nem tudó törzsfőnök? Kommunista-zsidó plutokrata? A legintelligensebb milliárdos? A lusták királya? A világ egyik leggazdagabb embere? Megrögzött egoista? Az adakozás pápája? A pénz filozófusa? Pénzügyi guru? Spekuláns? A történelem legnagyobb pénzcsinálója? Mindenesetre (amint ebből a könyvből kiderül): Ö A SOROS! Soros György személye és munkássága mindig izgatta az embereket (valamint a kormányokat és az üzleti köröket is). Sorosról annyit persze mindenki tud, hogy alapítványaival alakítója lehetett jelenkorunk történelmének. Magyarországon a progresszív értelmiségiek közt lassan ritkaságszámba megy, aki még nem élvezte valamilyen formában a Soros Alapítvány támogatását. Ugyanez a helyzet kultúrával foglalkozó progresszív szellemű cégekkel, intézményekkel és szervezetekkel. A kivételek közé tartozik az AB OVO könyvkiadó, mely épp ezért büszkén nyújtja át az olvasóknak e sokat támadott, zseniális üzletember lebilincselően őszinte és hallatlanul izgalmas vallomásait.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!