TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Ravelszki

, : Ravelszki

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Politika Életrajz Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

264 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Legnagyobb, leghaladóbb polgári politikusunk: Károlyi Mihály 1926-ban fölvázolta egy izgalmas, sodró erejű dráma fő vonalait, s ebből a nyersanyagból Hubay Miklós frappáns, modern színjátékot formált. A képzeletbeli országban játszódó mű főhőse, a lengyeles hangzású névvel fölruházott Ravelszki: forradalmár, aki közvetlenül a hatalom átvétele előtt taktikai meggondolások miatt eltűnik a közéletből, s eltűri, hogy nevéből "áruvédjegy" legyen, a győztes polgári forradalom megteremtse az ő kultuszát, s emlékére, eszméire hivatkozva kezdje meg az új társadalom építését. Csakhogy Ravelszki külföldi inkognitójában elrejtőzve megdöbbenten tapasztalja, hogy nevével visszaélnek, eszméit elárulják. Hazatér tehát, hogy leleplezze az árulást... Mindez detektívtörténetszerű cselekmény során kerül előadásra.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!