TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
The Challenge of Peace

: The Challenge of Peace

Kiadás:

New York, 1980

Kiadó:

Rawson, Wade Publ.

Kategóriák:

Politika Életrajz Ausztria története Angol nyelv

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Kurt Waldheim (1918 - 2007) volt ENSZ-főtitkár, osztrák köztársasági elnök. 1945-ben jogi doktorátust szerzett a bécsi egyetemen. Később Karl Gruber osztrák külügyminiszter titkáraként dolgozott, majd diplomáciai megbízatásokat teljesített , 1968 és 1970 között osztrák külügyminiszter lett. 1972-ben, mint el nem kötelezett, semleges ország politikusát, megválasztották az ENSZ főtitkárává. 1986-ban az osztrák Néppárt jelöltjeként indult a köztársasági elnökválasztáson, s a kampány már javában tartott, amikor a Profil című hetilap nyilvánosságra hozta, hogy önéletrajzában (Im Glaspalast der Weltpolitik A világpolitika üvegpalotájában) elhallgatta háborús múltjának kényelmetlen részeit. Emiatt nemzetközi elszigeteltségbe jutott hivatali ideje alatt igen kevés elnök, miniszterelnök kereste fel az osztrák fővárost.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!