TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A mennyei látomás. Az új spirituális tudatosság átélése

: A mennyei látomás. Az új spirituális tudatosság átélése

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635471017

tartalom:

˝A sorozat legújabb kötete, A mennyei látomás már az eddigi sikerekből leszűrt tanulságokra támaszkodva fejleszti tovább Redfield gondolati építményét. A szerző elhagyta a sok olvasó és kritikus által fölöslegesnek tartott kalandregényformát: eszméi mindenféle hígító- és hordozóanyag nélkül, vegytiszta formában kerülnek az olvasó elé. A történelem következő szakaszának Redfield által elénk vetített látomásában az ember az evolúció következő lépcsőfokára lép: belső biztonságérzet birtokában, a logikát és az intuíciót egyensúlyban tartva, ismerve a konfliktusok feloldásának emberhez méltó módszereit, az univerzum energiájának kifogyhatatlan forrásából merítve munkálkodik önmaga kiteljesítésén. A tudatos evolúció folyamatainak végeredménye káprázatos: maga a földi mennyország. Az anyagelvű, kételyektől űzött társadalomban nem csekély elszántság kell ilyen elvek megfogalmazásához, nyilvánosságra hozásához. James Redfield könyveinek világsikere azt jelzi: szép számmal vannak olyanok, akik nem tartják merő utópiának, magukévá teszik e gondolatokat - és talán, hosszú távon, meg is valósítják.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!