TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A végső határ

: A végső határ

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mérleg

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630745844

tartalom:

Az európai származású Bruno Bettelheim - akinek a Mese bűvölete és a bontakozó gyermeki lélek című könyve hamar elfogyott a hazai könyvesboltokból - a mai amerikai pszichoanalitikus pedagógia és közírás egyik "nagy öregje", a klasszikus európai, humanista hagyomány képviselője, megújítója, "amerikanizáló" alkalmazója. Tanulmánykötete komponált egységet alkot: bevezet gondolkodásának, világszemléletének, traumáinak világába, s felcsigázza az érdeklődést a szerző többi műve iránt. A majdnem négy évtized munkásságából készült válogatásban megtalálhatók azok az írásművek, melyek a német koncentrációs táborok tényeivel, az áldozatokat sújtó pszichológiai következményeivel, a táborok emberi struktúrájának leírásával foglalkoznak, s melyek megjelenésük idején nemcsak az amerikai, de az európai közönség "felvilágosítását" is célozták.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!