TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Az önbecsülés iskolája

: Az önbecsülés iskolája

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

AKG Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

66 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ez a könyv arról szól, hogyan juthatsz el az életedet megnehezítő gondolatoktól önmagad megbecsüléséig. Az út nem könnyű, csodát nem ígérünk, módszerünk sem az egyedül üdvözítő. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy sok fiatalnak tette kiegyensúlyozottabbá az életét. A szerző három fő elméleti bázisra építette föl ezt az egyszerű, ámde hatékony munkatankönyvet: a neurolingvisztikus programozásra (NLP), a kognitív terápiára, és mindenekelőtt az Albert Ellis-féle racionális-emocionális terápiára, mely a hamis hiedelmeinket segít felváltani új, több örömöt hozó gondolatokra. E három módszer a laikusok számára is könnyen áttekinthető rendszert alkot. A gyakorlatok tréningszerűen egymásba fűzhetők, s kitűnően alkalmazhatók akár önismereti csoportfoglalkozásokon, akár osztályfőnöki órákon, akár egyénileg is. A könyvhöz floppy is készült, kiegészítő gyakorlatokkal és kérdőívekkel, melyek segítségével bárki lemérheti, meddig jutott önismeretben, önbizalma megerősítésében.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!