TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Férfisorsok. A szexuálpszichológus naplójából

: Férfisorsok. A szexuálpszichológus naplójából

Kiadás:

h. n., 1995

Kiadó:

Astra Press

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

230 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638529628

tartalom:

"A könyvben öt férfi vall sorsáról, melyben meghatározó szerepe van szexuális problémájuknak. A zavar megnyilvánulásai különbözőek, de beszélgetések során mindegyiküknél kibomlik a háttérből az Oedipusz-komplexus. Egyikük meglepő filozófiai-pszichológiai ismeretek birtokában beszél gondjairól, másikuk a megoldás pillanatában is alig érti, hogy valóban megtalálta a gyógyulás kulcsát rejtő megfejtést. Közös vonásuk, hogy valamiképpen az anyát keresik partnerükben is, akár azért, mert hiányzott nekik az anyai szeretet, akár azért, mert kisfiú korukban nemiségük fejlődését tévútra terelte egy felnőtt nő. Ha meg is találják az ideális "anyát" a partnerben, ez sem javít helyzetükön, mert az évezredes tabut áthágni, a személyiség rejtett ellenállása miatt nem lehet. A szerelmesből ezért nem lehet sosem szerető, hacsak nem sikeres pszichoterápia segítségével. Ötünkből négyen válnak a szemünk előtt gyógyult, igazi férfivá."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!