TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Freudtól Frommig. A pszichoanalízis kudarca

: Freudtól Frommig. A pszichoanalízis kudarca

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Korunkban nincs még egy gondolatrendszer - kivéve talán a pragmatizmust -, mely a XX. századi amerikai gondolkodásban olyan nevezetes szerepet játszott volna és arra oly nagy hatást gyakorolt volna, mint a pszichoanalízis. Az Egyesült Államok az utóbbi ötven évben fogadott hazája lett a pszichoanalízisnek. Szülőhelye Bécs volt. Zürichben indult el útjára, de csak Amerikában hatotta át a pszichiátriát, sőt az egész nemzeti kultúrát is. Amerika volt a színtere a pszichoanalízis kifejlésének is - klasszikus megfogalmazásától egészen revíziójáig, reformjáig és újjáalkotásáig. Ebben a munkájában a szerző azt tűzte ki célul, hogy elmondja a pszichoanalízis történetét az Egyesült Államokban, valamint hogy értékelje különféle formáit, meghatározza befolyásának természetét és mértékét, végül, hogy egy másik utat mutasson az egészséges és beteg emberi lélek problémájának megoldásához."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!