TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Gyakorlati nyomozástan

Gyakorlati nyomozástan

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

Magyar Államrendőrség Országos Szaktanulmányi Felügyelője

Kategóriák:

Pszichológia Tankönyv Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Rendőri Tanfolyamok Tankönyvei

Terjedelem:

720 p., XIII.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Bűnügyi rendészet és történeti fejlődése; Szolgálat, beosztás figyelőmunka; Elméleti és gyakorlati nyomozás; Személyazonosítás fejlődése és eszközei; Névtelen levelek, névtelen feljelentések; Közveszélyű bűncselekmények; Lopás; Autófosztogatás, kerékpárlopás; Az alvilág különleges alakja: a selyemfiú; Helyszíni eljárás, nyomkeresés, nyomkutatás; Személy elleni erőszakos bűncselekmények; Szemérem elleni bűncselekmények; Bíróság - ügyészség - a hatóság fogalma - fiatalkorúakra vonatkozó törvényes rendelkezések; Házkutatás, személymotozás; Előállítás, bilincshasználat; Fegyverhasználat; Orgazdaság; Gyújtogatás, vízáradás okozása, vagyonrongálás; Intellektuális bűncselekmények, sajtórendészet; Pénzhamísítás; Politika és államrendészet; Zsarolás; Besúgók; Tolvajnyelv, titkos jel, bűnöző-babona; Szerencsejáték; Kábítószerek, hipnózis; Rendőri felügyelet és internálás; Detektívjelentések; Detektívek álruhában; harc a kémekkel; Közlekedési tudnivalók a gyakorlati nyomozók számára; Fegyver, lőszer, robbanóanyag és robbantószerek körüli eljárás.

leírás:

Gerince erősen megrongálódott, a borító elválik a könyvtesttől, illetve a címlapról megpróbáltak eltávolítani egy bélyegzőt, ami csak a papír tépésével "sikerült".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!