GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Higgy!

, : Higgy!

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963742332x

tartalom:

˝Richard M. DeVos a mai amerikai hazafi prototípusa. Michigani üzletember, az Amway Corporation elnöke, pályafutása során mindvégig az amerikanizmus energikus és meggyőző képviselője. DeVos hazafisága azonban sokkal régebbi, mint részvétele a pártpolitikában. Két évtizeden át rendíthetetlenül kiállt Amerika mellett, többszáz beszédet tartva különböző civil klubokban, vállalkozói csoportok előtt, egyetemeken, középiskolákban és a legkülönbözőbb gyűléseken. Témája mindenütt ugyanaz: "Amerika csodálatos hely, ahol érdemes élni. Nem tökéletes ország, de a létező legjobb; és a miénk, ezért legyünk rá büszkék, és dolgozzunk, hogy jobbá tegyük." Ez az üzenet nem új, DeVos azonban rendkívüli erővel képes közvetíteni. Akár vállalati vezetők, akár cserkészek előtt beszél, ösztönösen ráérez a hallgatóságára. Azonosul azzal, amit a hallgatói gondolnak és éreznek. Hízeleg, harsog, megfontoltan érvel, buzdít - röviden, élő kapcsolata van velük, és ahogyan a Green Bay Gozene írja, gyakori eset, hogy a hallgatóság többször is felállva vastapssal és éljenzéssel ünnepli őt.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!