TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Klinikai pszichológia. Előadások

Klinikai pszichológia. Előadások

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Mindig az emberi személyiség egészét: a testi szervezet és a pszichikum egységét kell szem előtt tartsa az orvos, ha egészségvédő, bajtmegelőző, gyógyító és rehabilitációs gyakorlati tevékenységét eredményesen kívánja végezni. A problémakör megvitatásának tudományos elméleti jelentőségét pedig az adja, hogy az emberi személyiségnek a kialakulása és a kialakulásra ható környezeti külső és emberi belső tényezőknek a jelentősége, ezek egymásra hatásának összefüggése megnyugtatóan még nincs tisztázva. Sőt, még a szakemberek között sem alakult ki annak egyértelmű megfogalmazása, hogy mit is jelöljünk a személyiségfogalommal. E kötetben az említett kongresszus anyagát bocsátjuk a szélesebb nyilvánosság elé. Célunk, hogy egyrészt segítsük a gyakorlati munkát végző orvosokat, pszichológusokat, másrészt hogy az e területen tudományos munkát végzőkben gondolatokat ébresszünk, és ezzel is hozzájáruljunk az elméleti kérdések tisztázásához."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!