TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Menedzserek kézikönyve. Minden, amit a vállalatvezetésről és az üzletről tudni kell

: Menedzserek kézikönyve. Minden, amit a vállalatvezetésről és az üzletről tudni kell

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633684129

tartalom:

˝A Menedzserek kézikönyvében a hatékony menedzsmenthez szükséges összes információt megtalálja a pénzügyi mérleg értelmezésétől a színvonalas csoportvezetésig. A könyv átfogó útmutatót ad a kulcsfontosságú menedzseri képességek elsajátításához, az alapvető üzleti koncepciók megértéséhez és a sikeres karrier megtervezéséhez. A Menedzserek kézikönyve mind a kezdő, mind pedig a már gyakorlott, de tudásukat felfrissíteni szándékozó menedzserek számára hasznos olvasmány, legyenek akár nagyvállalat igazgatósági tagjai, vagy éppen egy családi kisvállalkozás ügyvezetői. Az üzlet pénzügyi vonatkozásainak megértésétől, az új technológiák megfelelő alkalmazásán keresztül egészen a marketing, az értékesítés és a hatékony kommunikáció fontos szerepéig, valamint a nemzetközi üzletek szempontjából alapvető fontosságú kulturális különbségek ismeretéig minden egyes témakörben alapvető fontosságú dolgokat olvashatunk. A könyvben szereplő tanulmányok szerzői mind elismert szaktekintélynek számítanak saját területükön, akik a hatalmas tudásanyagon túl kézzelfogható tapasztalatokat adnak át. A hatékony menedzsmentet és ügyvitelt segíti a könyv végén található üzleti fogalmak szótára is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!