TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Népszerű grafológia

: Népszerű grafológia

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Printself

Kategóriák:

Pszichológia Grafológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630280655

tartalom:

Ahogyan nincsen két ember, akinek beszéde egyforma lenne, hasonlóképpen minden ember írása más és más. Az írás formájában, ritmusában, tartalmában és személyiség intelligenciája, temperamentuma tükröződik vissza. Az amatőr vagy képzett grafológus az elemeire bontott kézírás alapján arra adhat választ, hogy milyen tényezők határozzák meg az emberek testi-lelki alkatát, és ezek a tulajdonságok hogyan illeszkednek az egységes jellemképbe. Somoskéry Pál (1924-1989) autodidakta "szobatudós"-ként művelte a grafológiát több évtizeden át. Egy olyan időszakban tette ezt, amikor a grafológiát okkult tudományként tiltott tevékenységnek minősítették. Könyvének erénye, hogy gyakorlati tapasztalatokra építkezik, a klasszikus grafológiai megállapítások képezik ismeretanyagát. Könyvét megismerni és az abban foglaltakat hasznosítani nem haszontalan időtöltés. Azt szokták mondani, hogy "az írás a lélek tükre". Ön még sohasem akart barátainak, ismerőseinek "lelki tükrébe" nézni? Ehhez a legjobb eszközt ajánljuk: elemezze írásukat a grafológia módszerével! Könyvünk több évtizedes hiányt pótol az amatőr grafológusoknak ajánlott irodalomban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!