TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
New Horizons in Psychology 1.

New Horizons in Psychology 1.

Kiadás:

Harmondsworth, 1975

Kiadó:

Penguin Books Ltd.

Kategóriák:

Pszichológia Angol nyelv

Nyelv:

Angol

Sorozat:

Pelican Books

Terjedelem:

447 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Psychology as a science of observation and experiment is 100 years old. In recent years it has expanded greatly, exploring new fields of human behaviour and using new techniques. New Horizons in Psychology 1 is both a progress report and a guide to exciting developments in coming years. All of them will affect scientific thinking in many fields and some of them will influence the way we live. Visual illusions, information theory, creativity - genetics, motivation, drugs - operant conditioning, programmed learning, behaviour therapy - personal construct psychology, small groups, cross-cultural studies - psychology is seething with new ideas and methods today. These and many others are explained here by a distinguished team of experimental psychologists. A linking commentary by the editor, Professor Foss, paints the conceptual background to each topic.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!