TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Pszichológiai tanulmányok VII.

Pszichológiai tanulmányok VII.

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A Pszichológiai Tanulmányok hetedik kötete a Magyar Pszichológiai Tudományos Társaság 1963 novemberében tartott nagygyűlésének előadásait adja közre. Főbb témái a következők: ifjúságunk társadalmi beilleszkedésének pszichológiai kérdései; a csecsemőkori, gyermekkori és ifjúkori gondozástanítás-nevelés új rendszerének elmélete; az oktató-nevelő munka eredményességének javítása; a gyermekkori szökés-csavargás; a családi csoportterápia; a nevelési tanácsadás, az iskola-érettség; állatlélektani kutatások; a tájékozódási reakeió ideg-élettani elemzése; pszichofiziológiai kutatások; motivációs mechanizmusok; személyiségvizsgálatok; mozgásvezérlés; hipochondriás tartalmak; dinamikus rajzvizsgálat; alkoholisták gyógyszeres kezelése; személyiség és elszemélytelenedés; csoportpszichoterápiás tapasztalatok pszichotikusokkal; pszichológiai vizsgálómódszer felhasználása a foglalkozás és a neurózis közötti összefüggés kutatásában; a munkafolyamat kritikus Fázisainak és a baleseti szituációnak vizsgálata présgépen végzett munkánál stb. A tanulmányok áttekintést nyújtanak a modern pszichológiai problémákról és az ezek megoldására szolgáló eljárásokról, kutatási módszerekről. A kötet a nagygyűlésen elhangzott hozzászólásokat is tartalmazza."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!