TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Public Relations a gyakorlatban

: Public Relations a gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Geomédia Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Geomédia szakkönyvek

Terjedelem:

312 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637901062x

tartalom:

"Régóta hiánycikk a magyar kommunikációs szakemberek számára a dinamikusan növekvő public relations szakterület gyakorlati munkafázisait, fogásait és technikáit bemutató magyar nyelvű kézikönyv. A "hogyan kell ezt csinálni a gyakorlatban?" kérdésre eddig csak oly módon kaphatott választ az érdeklődő, ha ügynökségnél vagy egy nagyvállalat (lehetőleg multinacionális cég) pr-osztályán helyezkedett el, és apránként elleshette azt, amit tudni akart. Mindennek persze az volt a hátránya, hogy a keservesen (apránként) megszerzett gyakorlati tudás - az "ahány ház, annyi szokás" elve szerint - legtöbbször csupán felszínes fogódzót jelentett, korántsem volt minden szakmai területen egyaránt kamatoztatható, általános tapasztalás. Ami ugyanis az egyik szervezetnél elfogadott munkafolyamat és résztevékenység, addig az a másiknál esetleg ismeretlen vagy csak elemeiben hasznosítható. A munkaszervezés terén további problémát jelent a szakmai specializáció terjedése. Ugyanis az egymás mellett dolgozó különböző szakemberek párhuzamos feladatai között rendszerint nincs átláthatóság és átjárhatóság. Azaz mindenki csak a sajátját ismeri (idővel tökéletesen), munkatársának tevékenységéről azonban csupán halvány benyomásai és hiányos ismeretei vannak, gyakorlati tapasztalás nélkül. A specializáció ebben az értelemben tulajdonképpen "szakbarbárokat" állít elő. Hiszen egy-egy - bármilyen fontos - szakterület munkafolyamatainak ismerete még nem jelent átfogó felkészültséget és széles értelemben konvertálható gyakorlati tudást. Mint gyakorló ügynökségvezetőnek, új munkatársak felvételekor nekem is számtalanszor kellett tapasztalnom, hogy a gyakorlati munkafolyamatok, fogások és szakmai technikák ismerete legtöbbször nem elégséges és enyhén szólva hiányos ahhoz, hogy különböző szakmai feladatokkal önállóan meg lehessen bízni az újoncot - még ha korábban más ügynökségeknél is dolgoztak az állásra jelentkezők."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!