TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Sorsfordulók. Az életválság mint az újrakezdés lehetősége

: Sorsfordulók. Az életválság mint az újrakezdés lehetősége

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

380 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635485883

tartalom:

˝Születés, serdülőkor, a szülői házzal összekötő köldökzsinór elvágása, házasság, öregedés, halál - ezekkel a természetes jelenségekkel egyre kevésbé boldogulunk. A minden ember életében eljövő nagy sorsfordulókat szinte krízisként éljük meg. Ahol korábbi generációknak ünnepelni volt kedvük, mi gyászolunk. Számunkra elvesztek azok a szertartások, amelyek tartást adtak. Nagy árat fizethetünk érte. Minél kevésbé foglalkozunk az életválságok jelentőségével és következményeivel, minél inkább kiszorítjuk őket a tudatunkból, annál fájdalmasabb testi hatásaik lehetnek. Így keletkeznek azok a kórképek, amelyeket lelki szükségleteink ki nem elégítése okozott. A pszichoszomatikus medicinában nagy tapasztalatú orvos és terapeuta Rüdiger Dahlke lépésről lépésre ismerteti velünk, milyen betegségek származnak a feldolgozatlan, megoldatlan életkori válságokból. Ám azt is megmutatja, hogyan ragadhatjuk meg az élet válságos korszakaiban rejlő pozitív változási lehetőségeket. Azt tanácsolja, hogy tudatosan haladjunk át életutunk minden állomásán, hogy az elkerülhetetlen életkori válságok akadályait növekedési lehetőségként fogjuk fel - és főként, hogy legyenek újra saját és közösségi szertartásaink, rítusaink.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!