TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Vadnarancsok II. Homoszexuálisok vallomásai (1980-81).

: Vadnarancsok II. Homoszexuálisok vallomásai (1980-81).

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

JAK füzetek

Terjedelem:

169 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631409074

tartalom:

"Magyarországon nem is olyan régen elképzelhetetlen lett volna megjelentetni egy prostitúcióról szóló riportsorozatot, vagy meginterjúvolni egy orvost a narkomán fiatalokról. Az "amiről nem beszélünk, az nincs"-féle szemlélet azonban nem szül jó vért. Géczi János már az első Vadnarancsok kötetében (Szépirodalmi, 1982) bebizonyította, hogy nem átlagos beleélő képességgel tud szóra bírni a társadalom perifériájára sodródott, "deviáns magatartású" embereket. Mostani kötete annak a műnek a szerves folytatása: ezúttal a hazai homoszexualistással foglalkozik, kapcsolatteremtésük változatait, erkölcsi konfliktusaikat tárja elénk. Sok olvasó bizonyára meglepődik azon, hogy könyvében az író nem ítélkezik, az általa vizsgált jelenséget nem teszi erkölcsi mérlegre, riportalanyai ellen se, mellettük se teszi le voksát. Talán olyan is lesz majd az olvasók közt, akiben ez nemcsak hiányérzetet, hanem egyenesen ellenérzést szül. Géczi János nem szorul védelemre, annyit azonban mégis elmondhatunk róla, hogy módszere átgondolt, elemzéstechnikája rendkívül tudatos: felnőtt társadalmat és felnőtt olvasókat tételez tárgyszerűségében is mélyen empatikus riporteri-írói megközelítése. Nem az ítélkezésre vállalkozott, hanem hogy hírt adjon egy mélyvilágról - tájékoztat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!