TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Válság-(katasztrófa) kommunikáció. Tanulmányok és szemelvények

Válság-(katasztrófa) kommunikáció. Tanulmányok és szemelvények

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Petit Real Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638541148

tartalom:

˝Az ember ösztönösen hinni szeretné, hogy őt elkerülik a válságok. Az utóbbi évtizedek tapasztalata azonban inkább azt mutatja, hogy a kisebb-nagyobb válságok életünk szerves részei, amelyeket viszont ha teljesen elkerülni nem, de csillapítani lehet, amennyiben időben felkészülünk rájuk. Érvényes ez a tapasztalat mind a nyereségcélú, mind a nem nyereségcélú szervezetekre. A válságmenedzselés, a válságkezelés az utóbbi évtizedekben egyre inkább önálló műfajjá válik, mivel speciális körülmények között speciális intézkedéseket kíván meg. A konfliktusok, válságok - rosszabb esetben katasztrófák - teremtette helyzetben megnő az információ szerepe, illetve hiányának negatív hatása. A "második valóság", azaz az eseményeknek a nyilvánosságban való tükröződése erőteljesen visszahat a válság lefolyására, a kríziskezelés lehetőségeire és módjaira. Ez a felismerés is indokolja, hogy a válság- és a katasztrófahelyzetek kommunikációs feladataival kiemelten foglalkozzunk. A 90-es években a public relationsnek elkülönült részterületévé fejlődött a konfliktus- és válságkommunikáció.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!