MŰSZAKI / Rádió, televízió kategória termékei
Kazettás magnók

: Kazettás magnók

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Rádió, televízió Elektronika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Népszerű elektronika

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631016927

tartalom:

Megállapítható, hogy jelenleg kevés olyan szakterület van a műszaki gyakorlatban, ahol olyan szélsőséges minőségi határvonalak fordulnának elő, mint a szórakoztató híradástechnikában. mindenki előtt közismert tény, hogy vannak olyan kazettás magnók, amelyek minőségük miatt legfeljebb gyerekjátéknak jók, (sokszor jónevű világcégek is forgalomba hoznak silány minőségű készülékeket). Ugyanakkor nagyon sok olyan kazettás magnót gyártnak ma már, amelyek csak ugyan felveszik a versenyt az orsós Hi-Fi magnónak, de még a stúdiómagnókkal is. Azok számra, akik ismerik az utóbbi évek elektroakusztikai fejlődési eredményeit, ez nem is olyan csodálatos. Feltételezhető, hogy azok akik kételkednek a Hi-Fi és stúdió célú kazettás magnók minőségében és megbízhatóságában, bizonyára még nem láttak ilyen készüléket, ill. amire azt hitték, hogy Hi-Fi minőséget nyújt, az téves megállapítás volt. Azok viszont, akik úgy gondolják, hogy a kazettás magnó kiszorítja a hangtechnikából az orsós magnókat, nem gondolják végig a kazettás magnó felhasználási lehetőségeinek korlátait.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!