SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Cserkészek a vándorúton. Nyári történet

: Cserkészek a vándorúton. Nyári történet

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Cserkészmozgalom Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

70 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ez a nyári történet - télen kezdődik. Február volt, a fagy és hó már elmúlt, de csúnya csatakos uccákon jártak az emberek s a nedvesség mindenhová befurakodott, még a legvastagabb kabátok és a legmelegebb bundák alá is. Az autók és kocsik el-elcsúsztak a síkos kövezeten, az esernyők olyanok voltak, mint a fekete gombák, - mindenki rosszkedvű volt, szidta a késő-téli időt és a sarat, amely felfröccsent a ruhákra. Kevés vidám ember akadt Budapesten. De ezek között bizonyosan a legvidámabb volt az a huszonkét fiú, akik egymásután érkeztek meg a nagy gimnázium szürke épülete elé, a lábtörlőn illedelmesen megtisztogatták cipőjüket s az egyik hosszú folyosón át beléptek az iskola cserkészcsapatának otthonába. Ragyogott a szemük, kipirult az arcuk, amikor beléptek. Mert a falon, a nagy fekete tábla mellett jókora térkép lógott. Ausztria térképe. Rajta vastag vörös vonal, amely valóságos cikornyát húzott végig ezen a kedves kis országon. A térkép mellett pedig ott ült a huszonkét fiú példaképe, legjobb barátja, vezére és mestere: Kassai parancsnok úr, a "Daliák"-cserkészcsapat vezetője."

Állapot:

közepes

Ár:

5 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!