SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Csikar

: Csikar

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Sport Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Színes sportkönyvtár

Terjedelem:

177 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Fekete Pál (Kecskemét, 1900. Budapest., 1965.): sportújságíró. Szülővárosában végezte iskoláit, utána Budapesten előbb az AngolMagyar Bank, majd más vállalatok tisztviselője. A 30-as években a Népszava sportrovatának külső munkatársa. 1945-től a Népsport főmunkatársa volt egészen nyugalomba vonulásáig. Sokoldalú sportújságírói tevékenységet fejtett ki. Ez a könyv az Aranycsapat egyik legendás focistájáról, minden idők egyik legkiválóbb magyar jobbszélsőjéről, Sándor Károlyról szól. A köpcös, kiszámíthatatlanul cselező, remek irány- és ritmusváltásokat bemutató, cseles, ravasz, emellett nagyszerűen centerező, gólerős Csikar specialitása az alapvonal közeléből, rendkívül éles szögből leadott lövés volt. Színes egyénisége, sajátos humora, beszédkészsége és bohókás tréfái miatt nemcsak a szurkolók rajongását, hanem a játékostársak barátságát is kiérdemelte.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!