SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Észak sárkányai

: Észak sárkányai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Norvég irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világsikerek

Terjedelem:

398 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Knut Hamson, Lagerlöf, Undset művei után ismét kivételes tehetségű északi író nagyarányú remekművét ismeri meg a magyar olvasó. Gudmundur Kamban a modern északi irodalom kimagasló alakja. Megrázóan eleveníti meg a skandináv hősmondák világát, a lángoló mondai szerelmeket és az ősi szokásokat. Hősei a normannok, története pedig: a normannok hatalmas vállalkozásai, amelyek ötszáz évvel Columbus előtt Amerika fölfedezéséhez vezettek. Kamban műve a nagy indulatok, hősies kísérletek, nyers szenvedélyek regénye, a Középkor robusztus világának mesteri fölidézése. Kemény vonalakkal formált, nagyarányú hősei olyanok, mint az eposzok roppant alakjai. S maga az egész regény: szélesen hömpölygő hősköltemény, egy nép nagy tetteinek eposza. Történelem, hősi és férfias líra, remek irodalom - érdekes, izgalmas regény.

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!