SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Hajótöröttek

: Hajótöröttek

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Indiai irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világhírű Regények

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

"Rameshről azt hitték, hogy a vizsgálat után hazautazik, ám ő úgy látszott, nem igen siet az útikészülődéssel. Apja ráírt, hogy rögtön jöjjön haza. Ő erre azt felelte, hogy amint a szigorlat eredményét kihirdették, azonnal hazamegy. Jogendra, Annada Babu fia, Ramesh tanulótársa volt és az övével szomszédos szobában lakott. Annada Babu a Brahmo Samaj nemzetséghez tartozott és Hemnalini, a lánya nemrég végezte a szépművészeti akadémiát. Ramesh házuknak állandó vendége volt. Rendszerint teázás idején jelent meg, ám nyilvánvalóan nemcsak a tea miatt jött, mert más időtájt is ott volt található. Hemnalini a háztetőn le- s felsétált, hogy fürdő után a haját szárítgassa, járkálás közben pedig olvasott. Ramesh szintén könyvvel kezében, a lépcső tornyos tetején szokott üldögélni magányos töprengésben. Az ilyen hely minden bizonnyal alkalmas a háborítlan olvasásra, de emellett volt ott más számottevő szórakozás is, amint az némi gondolkozás után kitűnik. Ezideig házasságról köztük még szó nem esett. Annak, hogy Annada Babu vonakodott ezt a tárgyat megpendíteni, megvolt a maga oka, egy ifjú barátja jogi tanulmányok céljából Angliába utazott és az öreg úr esetleges vőül ezt az ifjút szemelte ki."

leírás:

Gerince a felső részén enyhén sérült.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!