SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Három

: Három

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

200 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Magánéletük féltve őrzött elszigeteltségében Ruth és Leonard mintha üvegbura alatt élne, ahova a külvilág csak névtelen fenyegetésként szüremlik be. Beszélnek egymáshoz, de a hanguk csak annyi a körülöttük és köztük feszengő űrben, mint bábuban a kóc. Világukban legelevenebb élettel az eltűnt harmadik szereplő hiánya van jelen, a fiatal lányé, akit a házaspár magához vett a tartalmasabb élet kölcsönös reményében. Az ő hangját hallják-halljuk.az eltűnés (öngyilkossága?) után visszamaradt magnótekercsekről, és ezeket a csapongó metaforákban villódzó monológokat egészíti ki naplója, amelyből kibontakozik, hogy milyen emlékek elől és miért menekült hiába Ruthhoz és Leonardhoz. A regény címe egyszerre utal a szereplők számára és az ábrázolás három, egymást hol megvilágító, hol elsötétítő síkjára, amellyel a fiatalon, tragikusan meghalt angol írónő a sok modern műből ismerős témának izgalmasan eredeti, epikus formát teremtett.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!