SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Keresem a szót, keresem a hangot... 22 interjú

: Keresem a szót, keresem a hangot... 22 interjú

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

326 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633301831

tartalom:

..a beat sokáig tiltott gyümölcs volt. Szülők, tanárok ellenezték, egy-egy bulira el- és bejutni eseményt, kalandot, jó balhét jelentett... Milyen a helyzete nálunk ennek a zenének ma, 1976-ban? Hiszen a műfaj időközben kinőtt a gyerekkorból s ma már nehezen azonosítható tizenegy évnyi előzményeivel. Fejlődött, megváltozott ez a zene, helet szerzett világunkban és legjobb képviselőinek teljesítményei magas mércét állítottak a műfaj művelői elé. Mindig érdekelt azoknak a sorsa, embersége, akikkel a közelmult: a mi beat-nemzedékünk közössége, emlékeink sokasága összeköt. Rólunk szeretnék írni, azokról a fiatalokról, akiket híressé tett zenéjük. Dalok, stílusok, irányzatok tömegében az embert szeretném fölfedezni; tehetség és egyéniség forrását, tápláló talaját szeretném megismerni huszonkét fiatal pop-muzsikus életének, jellemének néhány fontos kérdésére választ várva. Portréim pillanatfelvételek - az interjúk tartalma sokban kötődik az alapul szolgáló beszélgetések

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!