SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Köszönöm a tüzet, uram

: Köszönöm a tüzet, uram

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Latin-amerikai irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

279 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Három nemzedék életformája, eszmékről és erkölcsökről vallott felfogása ütközik össze Benedetti regényében. A mindennapok szövevényes epizódjai közt érlelődő tragédiák színhelye a gazdag kis ország, a Latin-Amerika Svájcának nevezett Uruguay. Megsemmisíthetők-e a a társadalmi konvenciók, a képmutató erkölcs? Széttéphetők-e a kötelező érvényűnek vélt érzelmi szálak, az anyagi kötöttségek, újra kezdhető-e a nagypolgári kényelembe süppedt, kiüresedett élet, a múlttal való szakításhoz elég erőt ad-e a viszonzásra talált, nagy szerelem? Apagyilkosnak kell-e lennie a főhősnek, a nemzedéke és saját lelkiismereti problémáinak útvesztőjében megoldást kereső, tiszta életre vágyó, elmélkedő uruguayi Oblomovnak? Evolúció vagy forradalom orvosolhatja-e a gazdasági-politikai függőség hálójában vergődő ország belső bajait? Megannyi kérdést vet fel a kitűnő uruguayi író, Martin Benedetti filmszerűen pergő, humorral és iróniával átszőtt, olvasmányos regényében.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!