SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Pán. Glahn hadnagy följegyzéséből

: Pán. Glahn hadnagy följegyzéséből

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Fővárosi Könyvkiadó Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Norvég irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Mostanában sokszor gondolok az északi nyár örökös nappalára. Üldögélek itt és arra a nyárra gondolok, meg egy kunyhóra, amelyben laktam, meg az erdőre a kunyhó mögött és nekiállok, hogy leírjak valamit időtöltésképpen, csak úgy, a magam örömére. Az idő nagyon lassan mozog, sehogyse sikerül olyan goyrsan múlatni, mint szeretném, bár semmi bánatom és a legvígabb életet élem. Jól megy minden dolgom és ez a harminc év igazán nem kor. Pár nap előtt két madártollat kaptam, igen messziről küldte valaki, aki nem is tartozott vele, de csakugyan, két zöld tollat egy címeres levélpapírosban, ostyával leragasztva. És örültem is, hogy láthatom ezt a két kaján zöld madártollat. Máskülönben pedig nincs egyéb bajom, csak egy kis köszvény bántja olykor-olykor a ballábamat. Egy régi lőttseb után maradt, ami azóta begyógyult. Emlékszem, hogy két évvel ezelőtt nagyon gyorsan telt az idő, mérhetetlenül gyorsabban, mint most, észre se vettem és már vége is volt a nyárnak. Két év előtt volt az, 1855-ben leírok egyetmást róla, csak úgy, a magam mulatságára, mert akkor valami történt velem, vagy talán álmodtam.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!