TÖRTÉNELEM / Régészet kategória termékei
Az apostolfejedelmek sírjai. (Szent Péter és Szent Pál Rómában)

: Az apostolfejedelmek sírjai. (Szent Péter és Szent Pál Rómában)

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Régészet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633604419

tartalom:

˝Ritkán keltették fel újabb időkben régészeti kutatások oly mértékben a világ figyelmét, mint a római Szent Péter bazilika alatti ásatások. Ebben a könyvben annak a négy régésznek egyike tudósít, aki az éveken át tartó kutatás során foglalatoskodott vele; a nagyközönséghez szól az ásatásokról és eredményükről. Már régóta ismeretes volt, hogy a Szent Péter-bazilika alatt pogány-római sírhelyek találhatók. Amikor a bazilika munkásai 1939-ben XI. Pius pápa halála után a kriptában nyugvóhelyet kerestek az elhunyt pápa számára, a munkálatok során egy fal megnyitásakor a régi konstantini bazilika nyomára bukkantak, amelyet a 16. századi építészeknek meg kellett kerülniük. Ezzel kezdődtek azok az ásatások, amelyeknek első szakasza 1949-ben fejeződött be, miután feltártak egy római nekropoliszt mauzóleumokkal, majd Szt. Péter apostol eltemetésének a helyét...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!