TÖRTÉNELEM / Régészet kategória termékei
Utazás az ókori Babilónba

: Utazás az ókori Babilónba

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Régészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Babilón neve hosszú ideig a pompa, a gazdagság s egyúttal a bűn és romlottság jelképe volt. A Babilónnal foglalkozó bibliai történetek pedig, mint például a bábeli torony építése, számos nagy művészt ihlettek meg. A szerző, a berlini Staatliche Museen munkatársa Hammurapi és Nabú-kudurri-uszur Babilónjába vezet el bennünket, de ismerteti a sumer-akkád kultúra legkorábbi korszakait is. A babilóni ásatások helyszíni tanulmányozása, az európai múzeumok anyagának ismerete lehetővé teszi számára, hogy élettel teli képet rajzoljon Mezopotámia legnagyobb városának, Babilónnak a történetéről, társadalmi-gazdasági életéről, irodalmáról, művészetéről, vallásáról és nem utolsósorban az emberek mindennapi életéről. A kötetet 100, részben színes kép illusztrálja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!